Välkommen till
Varva Ner

Varva Ner är designat för dig som vill bli bättre på att andas ut. Genom att öka kunskapsbanken med informativa artiklar på vår hemsida, kombinerat med digitala kurser eller stressrådgivning i centrala Göteborg kan vi matcha våra tjänster till dina behov.

Ohälsosam stress är numera en folksjukdom som visar sig tydligt genom ökningen av stressrelaterade sjukskrivningar senaste fem åren. Studier visar också att sömnproblem ökar hand i hand med stressen och att den största orsaken till sömnbesvär är just på grund av stress. Sömnen är människans största medel för djup vila, men i dagens samhälle sover vi mindre och stressar mera.

Känner du någon? Eller har du själv svårigheter med långvarig stress? Märks det av i vardagen, som att energin tar slut mycket snabbare än vanligt? Har du koncentrationssvårigheter, minnesbesvär, sömnsvårigheter eller humörsvängningar? Du kanske bär på ångest och känner dig nedstämd? Eller går du ofta med huvudvärk, muskelvärk eller magont?


Det finns många stressymptom och beroende på vilket stadie man befinner sig i så varierar det i intensitet. Oavsett om man är i ett tidigt eller sent skede så är det viktigt att skapa metoder för nedvarvning. Med olika avspänningstekniker kan kropp & sinne få möjlighet till att vila, repareras och fyllas på med ny energi. 

pexels-photo-916337.jpeg
 

Våra tjänster

Stresshantering I Avslappning I Återhämtning I Mindfulness I Yoga I Aktiv Vila I Andning I Medveten Närvaro m.m

Image by Christin Hume

Lättillgängliga kurser som du kan ta med vart du än befinner dig! 

Vi vet att det kan vara svårt att få ihop vardagens alla pusselbitar. Därför är denna digitala tjänst perfekt för dig som vill på ett så smidigt sätt som möjligt få vägledning av experter inom stresshantering, avslappning, aktiv vila, återhämtning, yoga, mindfulness, medveten närvaro, självkärlek m.m. 

Gå vidare

 
Image by Hans Vivek

Yin & Nidra Yoga - 8v kurs 599kr

En härlig 8-veckors kurs (cirka: 8h video) med återhämtande andningsövningar och lugnade yin positioner som förbereder kropp & sinne inför Yoga Nidra som är en djup avslappningsövning, guidad utav Nomi.

 
 
Image by Georgia de Lotz

Varva Ner är till:

​​

 • Dig som vill skapa hållbara rutiner inom vila & återhämtning

 • Dig som vill förbättra din sömnkvalité

 • Dig som vill få mer energi, lätthet & glädje 

 • Dig som vill lära dig att lyssna på kroppens signaler

 • Dig som vill ha nya verktyg för avspänning & avslappning

 • Dig som vill bli inspirerad och motiverad till hållbar hälsa ​

 • Dig som vill må bra inifrån och ut

 • Dig som vill bli mer emotionellt balanserad 

 • Dig som på ett omsorgsfullt sätt vill bli ditt bästa jag

 • Dig som vill veta mer om yoga, mindfulness & meditation 

 • Dig som vill ha mer balans i livet

 • Dig som på ett enkelt sätt, vill ta del av de senaste studierna inom stress & stresshantering

 

Gå vidare till artiklar om stress och stresshantering

 

7 anledningar till att sakta ner

Gratis mini E-bok

För många kan stillheten förknippas med ångest och ibland kan det helt enkelt kännas mer lockande att bara köra på. Oron över att missa något har till och med fått ett eget namn FOMO - Fear of missing out. Vi har länge fått höra "vila kan man göra i graven", men vad för konsekvenser kan en sådan mentalitet medföra?

 
 

VARVA NER

©2020 by Varva Ner