Digitala kurser

inom stresshantering, avspänning, avslappning, aktiv vila, återhämtning, mindfulness, yoga, medveten närvaro, KBT/ACT m.m

Lättillgängliga kurser som du kan ta med vart du än befinner dig! 

Vi vet att det kan vara svårt att få ihop vardagens alla pusselbitar. Därför är denna digitala tjänst perfekt för dig som vill på ett så smidigt sätt som möjligt få vägledning av experter inom respektive ämne. Kurserna är väl utformade för att följa på distans.

 

Stresshantering
med KBT & ACT

Nyhet! Digital E-kurs med 15 moduler varav 3h video, PDF-filer, MP3, avslappningsövningar och hemuppgifter m.m. Ett program till dig som vill arbeta med din stress i förebyggande eller rehabiliterande syfte. Kursen passar dig som är självgående och som vill hitta verktyg och metoder för en hälsosammare livsstil. Din kursledare är Neira Tokalija, utbildad beteendevetare och samtalsterapeut i kognitiv beteende terapi & ACT.

Pris: 1299:- inkl moms 

 

Mjuk Kundaliniyoga
129kr

1 pass

Välj att praktisera när och hur ofta du vill i 6 månader. Passet är 45min, med syfte att mjuka upp och stärka kroppen, reducera stress och anspänningar m.m. Perfekt till dig som vill påbörja en egen praktik hemifrån.

 

Yin & Nidra Yoga 599kr

En härlig 8-veckors kurs (cirka: 8h video) med återhämtande andningsövningar och lugnade yin positioner som förbereder kropp & sinne inför Yoga Nidra som är en djup avslappningsövning, guidad utav Nomi.

I kursen kommer du att bl. a. få tillgång till: 

  • Andningsövningar

  • Guidad kroppscanning

  • Lugna yin yoga positioner

  • Yoga Nidra, som är en djup avslappningsövning

  • 8 unika pass (cirka 50 min/per pass)

  • Motiverande samt vägledande introduktioner inför varje pass för att enklare bibehålla praktiken.

Det är en riktig härlig varva ner kurs med återhämtande andningsövningar och lugna yin positioner som förbereder kropp & sinne inför Yoga Nidra, den djupa avslappningsövningen.​

Läs mer om yoga och kursen - Klicka här

Köp kursen - Klicka här​

 

"Balans är inget du finner, utan något du skapar"

- Varva Ner

 

Frågor & Svar

Har du andra frågor skriv till oss på info@varvaner.nu

Behöver jag tidigare erfarenheter?

Varva Ner´s digitala kurser är skapta för att alla ska kunna vara med, nybörjare som mer van. Kursläraren kommer att vägleda dig genom alla 8 moduler på ett enkelt och lättförklaring sätt, alltså behöver du inga tidigare erfarenheter inom ämnet du väljer att gå en kurs i.

Är det farligt att praktisera hemifrån?

Med expertis inom de valda ämnena har kursledaren väldigt noggrant valt ut övningar som är säkra att utföra på distans. Du kommer att få vägledning genom hela kursen samt bli guidad i hur du kan hantera svårigheter som eventuellt kan dyka upp under kursens gång. Om du har en skada, är sjuk eller gravid rekommenderar vi dig att alltid rådgöra med din läkare först.

Jag är sjukskriven för utmattningssyndrom, kan jag gå en kurs här?

Ja, det går alldeles utmärkt! Att gå en kurs hos Varva Ner är ett bra komplement till sjukvården. I våra digitala kurser kommer du att lära dig tekniker och metoder som hjälper dig att uppnå kvalitativ vila och återhämtning. Genom att gå en kurs hos oss kommer du få möjligheten att forma en regelbunden och gedigen praktik för återhämtning och stressreducering hemifrån.

Måste man vara sjuk för att gå en kurs hos er?

Våra kurser är skapta för både förebyggande syfte men också som ett komplement till dig som är sjukskriven. Det betyder att man inte behöver vara sjuk för att gå en kurs hos oss. Tvärtemot, vi uppmuntrar dig att gå en kurs helst i så tidigt stadie som möjligt, för att stressen inte ska bli långvarig och skadlig.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Ja! Stresshantering är en godkänd friskvårdsaktivitet hos Skatteverket. Du kommer att få ett kvitto när du köper kursen som du kan använda som underlag. Obs! Dubbelkolla med din arbetsgivare vad som gäller för just dig.

Hur köper jag en kurs?

Klicka dig vidare till https://ekurser.varvaner.nu/ för att välja vilken kurs du vill delta i. Därefter skapar du ett konto med ditt namn, mailadress och lösenord. Du betalar enkelt och säkert med kortbetalning. Du behöver inre oroa dig för några dolda avgifter! 

 

Har du frågor?
Du är varmt välkommen att kontakta oss!

 

VARVA NER

Digitala tjänster I Sverige

Prenumerationsformulär

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Varva Ner