Makivarvaner.jpg

Maria

Grundare av Varva Ner

Maria är dipl. avspänning- och stresspedagog med kognitiv inriktning, utbildad kundaliniyogalärare och medicinsk yogainstruktör. I dag driver hon Varva Ner för att samla och sprida kunskap inom hållbar hälsa till många fler.

Nomi

Kursledare: Yin & Nidra Yoga

Nomi undervisar yoga på bl. a. Sankt Jörgen Spa och Hagabadet i Göteborg. Förutom sina utbildningar inom flera olika yogastilar som Yin- och Yang flow med Nidra meditation, Bikram, Ashtanga/Vinyasa, är hon också utbildad personlig tränare, kostrådgivare, ayurvedisk hälsorådgivare, massör, reflexolog. Med sin 8 veckors kurs i yin & nidra yoga vill hon vägleda dig till att praktisera övningar i aktiv vila och återhämtning.

NOmivarvaner_edited.jpg
Malin Varvaner.jpg

Malin

Kursledare: Kundaliniyoga

Malin är certifierad kundaliniyogalärare, utbildad yinyoga lärare och gongspelare. Utöver att jobba med yoga, är hon verksam som professionell musiker, kompositör samt lärare i musik. I sina Kundaliniyoga pass vill hon dela med sig utav värdefull verktyg som har hjälpt henne vid stressfulla perioder.

Neira

Kursledare: Stresshantering med KBT&ACT

Neira är utbildad beteendevetare och samtalsterapeut i kognitivbeteende terapi och ACT. Hon har många års arbetserfarenheter med att arbeta med människor i alla åldersgrupper i bland annat landstingen, kommunen och som egenföretagare. Med kursen Stresshantering med KBT & ACT vill hon dela med sig av evidensbaserade metoder för att möjliggöra ett förändringsarbete på distans.

Neira varvanerbild.jpg
 

VISION

Varva Ner vill att varje individ är i kontakt med kroppens naturliga förmågor till stressreducering, självläkning och energipåfyllning. 

Vår framtidsvision är att varje person har god kroppskännedom samt ökad medvetenhet - mentalt och själsligt.

pexels-photo-2512281.jpeg
 

Prenumerationsformulär

Tack för ditt meddelande!